سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

شیوع اومیکرون و آنفلوآنزادر هفته‌های اخیر

رئیس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: خانواده‌ها به ویژه کودکان مقطع ابتدایی و پیش دبستانی طی چند هفته اخیر دچار علائمی مانند سرفه، تنگی نفس، گلودرد و تب شدند که از زیرسویه‌های اومیکرون و یا آنفولانزا و در برخی موارد عفونت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه در برنامه «روزنه» درباره شیوع سرماخوردگی جدید شبیه کرونا اظهار کرد: ما همیشه در پاییز و زمستان با شیوع آنفولانزا و کرونا و برخی ویروس‌ها با علائمی شبیه سرماخوردگی یعنی تب و بدن درد و افزایش سرفه و تغییر صدا مواجه می‌شویم.

 

وی افزود: خانواده‌ها به ویژه کودکان مقطع ابتدایی و پیش دبستانی طی چند هفته اخیر دچار علائمی مانند سرفه، تنگی نفس، گلودرد و تب شدند که از زیرسویه‌های اومیکرون و یا آنفولانزا و در برخی موارد عفونت است.

 

رئیس اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: ما معمولاً در این موقع از سال انتظار داریم که میزان شیوع آنفلوآنزا و علائم تشدید تنفسی و عفونت ویروسی خیلی کم شده باشد اما الان تعداد مراجعه به مطب‌ها و بیمارستان‌ها به ویژه در بخش اطفال به دلیل عفونت‌های ویروسی به صورت آنفولانزا بسیار زیاد است.

 

عابدینی درمورد درمان این بیماری اظهار کرد: این بیماران در چند روز اول که تب و آبریزش بینی و سرفه دارند بهتر است قرنطینه باشند اما اگر سرفه‌های تحریکی بعد از آن را داشته باشند نیازی به قرنطینه نیست و فقط باید درمان‌ها را ادامه دهند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: معمولاً افراد مبتلا به عفونت‌های ویروسی ظرف پنج تا هفت روز بهبود پیدا می‌کنند مگر اینکه بیماری زمینه‌ای یا نقص ایمنی و دیابت و یا کهولت سن داشته باشند.

 

فوق تخصص ریه ضمن توصیه هموطنان به رعایت اصول بهداشتی اظهار کرد: اگر در خانواده کسی بیشتر از سه روز تب و علائم پیش رونده داشت و دچار تنگی نفس شد حتماً به مراکز درمانی مراجعه کند./ فارس

ارسال نظر